Language: Sneakershop - NL - Dutch Sneakershop - NL - English Sneakershop - NL - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen (tijdelijk telefonisch niet bereikbaar)
Puma

Puma

37 tot 72 van 304

37 tot 72 van 304

Puma werd in 1948 opgericht in als Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler in het Beiers dorp Herzogenaurach. Als gevolg van de befaamde familievete tussen de broers Rudolf en Adolf Dassler, gingen beide broers hun eigen weg. Adolf richtte Adidas op, Rudolf begon aan de overkant van de rivier Puma.

 

Met de drang elkaar te overtreffen groeiden beide merken tot de grootste sportmerken van de wereld. Puma is zeer innovatief en heeft speciale programma’s zoals PumaVision, zodat er vernieuwde modellen en nieuwe systemen worden ontwikkeld. Het welbekende Puma logo met de springende roofkat is wereldwijd bekend en staat voor high end fashion, kwaliteit en draagcomfort.