Language: Sneakershop - NL - Dutch Sneakershop - NL - English Sneakershop - NL - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen (tijdelijk telefonisch niet bereikbaar)
Ipanema

Ipanema

73 tot 75 van 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

73 tot 75 van 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Neem de zon overal mee naartoe met de slippers en sandalen van Ipanema. Dit Braziliaanse slippermerk is vernoemd naar het bekende strand in Rio de Janeiro. De slippers en sandalen voor dames, heren, en kinderen zijn divers en zonnig, net zoals het landschap en de cultuur van Brazilië. Deze stijlvolle slippers zijn geïnspireerd door moderne modetrends, gemaakt van de beste materialen, en ontworpen voor een relaxte levensstijl. Geniet van de vrijheid die de slippers van Ipanema bieden en laat jouw voeten stralen.