Taal: Sneakershop - NL - Dutch Sneakershop - NL - English Sneakershop - NL - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons

Van hoog naar laag sorteren

37-63 of 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

37-63 of 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Diesel is een vooruitstrevend en trendsettend Italiaans modemerk met roots in de jeans wereld. Inmiddels is het een gerespecteerd merk met een uitgebreide collectie van tassen tot sneakers. Hoog aanzien verschaft Diesel door de moderne fabricagemethodes, trendsettende designs en strenge kwaliteitscontroles.

Ooit begonnen als een bedrijfje wat kwaliteitsleiding wilde maken, is Diesel uitgegroeid tot een innovatief en internationale designbedrijf met een uitgebreide collectie van jeans, kleding, accessoires en schoenen. Diesel is een trendsetter in nieuwe stijlen, kleuren en fabricagemethoden. Tegenwoordig is het Italiaanse bedrijf met meer dan 5000 verkooppunten vertegenwoordigd in meer dan 80 landen.

 

Diesel is opgericht door Renzo Rosso in 1978. Hij wilde toen een pionier en leider zijn, met zijn kleiding creëerde hij zijn eigen niche in de markt. Samen met creatieve and getalenteerde mensen — innovators zoals Rosso zelf — verwierp Diesel de trends zoals voorgeschreven door de mode-industrie. In plaats daarvan volgde Diesel een eigen weg en creëerde zijn eigen trends.