Language: Sneakershop - NL - Dutch Sneakershop - NL - English Sneakershop - NL - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen (tijdelijk telefonisch niet bereikbaar)
Asics Tiger

Asics Tiger

37 tot 72 van 157

37 tot 72 van 157

Aan het einde van de Jaren ’80 was de Japanse economie booming. Het was in deze tijd dat Asics gel-demping introduceerde in zijn sportschoenen, zodat deze sneakers een betere demping hadden en meer comfort boden. Deze technologische vernieuwing was direct een groot succes, een klassieker was geboren. Het was een perfect voorbeeld van big in Japan.
 

Vandaag de dag leeft deze legende voort als ASICS Tiger, een perfecte synthese van Japanse traditie en moderniteit die voortleeft in de alle modellen — van de klassieke uitvoeringen tot de nieuwste stijlen.